Openhaarden Centrum Vano

Gaat u binnenkort uw woning verbouwen en koopt u daarbij ook een geheel nieuw interieur? Welk interieur u ook aanschaft, de sfeer in de woonkamer is belangrijk. Wat dacht u van een mooie openhaard? Bekijk dan het diverse aanbod van Openhaarden centrum Vano. Er zijn diverse designs die een unieke maar vooral warme sfeer aan uw woonkamer geven. Of u nou op zoek bent naar een modern interieur of juist een landelijk en vooral knus interieur, openhaarden centrum Vano heeft voor ieder interieur iets dat schikt. Het fijne aan openhaarden is dat ze een unieke sfeer creƫren die lastig te verkrijgen is zonder openhaard.

Openhaarden centrum Vano heeft een showroom in Leiderdorp. Dit is in de buurt van Leiden, Den Haag en Amsterdam. Leiderdorp ligt als ware tussen deze bekende steden in. Wanneer u interesse heeft in de aanschaf van een openhaard, bent u altijd welkom in de winkel. Naast diverse soorten openhaarden verkoopt openhaarden centrum Vano ook een diverse selectie natuursteen.

Diverse openhaarden voor verschillende interieurs

Bij openhaarden centrum Vano is voor ieder wat wils en kunt u kiezen uit diverse soorten openhaarden namelijk:

  • Een hout-haard
  • Openhaard op gas
  • Een Bio-ethanolhaard
  • Een elektrische openhaard

Zoals u kunt lezen heeft u keuze uit een ruim aanbod. Openhaarden zorgen vooral voor meer sfeer in diverse ruimtes en dienen natuurlijk als warmtebron. Als er een openhaard in een woonkamer geplaatst is, springt dit meteen naar voren.

Waarom een Hout-haard

Openhaarden die speciaal geschikt zijn voor hout staan vooral bekend om de romantiek en het sfeervolle karakter. Ideaal voor een knusse en warme tint in de woonkamer. Wanneer een hout-haard wordt aangeschaft, dient het hout als energiebron. Wanneer dit hout op de juiste manier verbrand wordt, geeft dit het zelfde effect als wanneer een boom op natuurlijke wijze afsterft. Hout stoken heeft dan ook geen effect op het broeikaseffect en is 100% duurzaam.

Interesse in een openhaard? Kom dan langs bij Openhaarden centrum Vano in Leiderdorp en laat u verder informeren over de diverse mogelijkheden en kenmerken.

 

openhaarden centrum vano